DigIT-Udruga za informatiku

Podržite projekt besplatne informatičke učioniceAkcija prikupljanja financijskih sredstava

Udruga Digit od 01.03.2017 pokreće akciju sakupljanja financijskih sredstava za rad udruge i opremanje besplatne Informatičke učionice s 20 edukativnih računalnih jedinica putem koje će se vršiti razne besplatne informatičke radionice i tečajevi za umirovljenike, nezaposlene, djecu i roditelje te sve zainteresirane građane na području Novog Zagreba.


Kako nas možete podržati

Akciju možete podržati kupnjom licence za sustav za evidenciju članova udruge. Redovna cijena licence za korištenje sustava do 500 članova je 300,00 kn/god. a za vrijeme trajanja akcije licencu za korištenje sustava možete zakupiti za samo 150,00 kn te Vam poklanjamo još jednu godinu gratis!


Akciju možete podržati i dobrovoljnom donacijom financijskih sredstava na žiro račun udruge:


clubmanager

Ograničena ponuda

Akcijska cijena ograničena je na 250 sustava od kojih je preostalo još 250 sustava. U cijenu je uračunata korisnička podrška u trajanju od 2 godine i server s cloud tehnologijom. Svim klijentima koji su sustav kupili za vrijeme trajanja promotivne akcije nakon isteka druge godine garantiramo cijenu godišnje licence od 150,00 kn godišnje.Proslavite s nama otvaranje Informatičke učionice

Za sve kupce i donatore koji se uključe našu akciju organiziran je prigodni domjenak povodom otvorenja Informatičke učionice!