DigIT-Udruga za informatiku

Oglasna ploča: obavijesti za članove

Održana je godišnja i izborna skupština udruge DigIT
Dana 15.02.2017 godine održana je godišnja i izborna skupština udruge DigIT. Odluke, zapisnik i novi Statut udruge možete uskoro pronaći u DigIT Docs-ima
Izborna i godišnja skupština udruge DigIT
Dana 15.02.2017 u 17 sati održat će se izborna skupština udruge DigIT na kojoj će se izvršiti izbori za nove članove upravnog odbora. Mole se svi članovi da se odazovu u što većem broju! Skupština će se održati u prostorijama Centra Krugovi!
Prikupljanje kandidatura za članove Upravnog odbora
Od dana 01.01.2017 prikupljaju se kandidature za novi četverogodišnji mandat za nove članove upravnog odbora. Svi aktivni članovi svoje kandidature mogu predati najkasnije do 31.01.2017 godine.
Održana je godišnja skupština i skupština Upravnog odbora
Dana 31.12.2015 godine održana je godišnja Skupština i skupština Upravnog odbora udruge DigIT. Odluke, zapisnik i novi Statut udruge možete pronaći u Digit Docs-ima
Godišnja skupština i skupština upravnog odbora
U četvrtak, dana 31.12.2015 održat će se godišnja skupština udruge s početkom u 12,00 sati, nakon toga pripremili smo malu zakusku za sve prisutne članove i prijatelje udruge. Isto tako nakon svega održat će se i kratka skupština upravnog odbora kako bi donijeli zaključke i smjernice za 2016 godinu. Dnevni red
Obavijest o privremenom prestanku rada udruge
Ovime obavještavajmo sve članove udruge i korisnike naših udruga da će udruga DigIT privremeno prestati s radom od 01.05.2015. do 01.12.2015. godine. Svim postojećim korisnicima naših sustava biti će pružena odgovarajuća podrška.
Pratite naš Blog - blog.digit.hr
Kako bi što bolje razumjeli naš cilj, viziju i naš rad pokrenuli smo blog na kojem ćete moći pratiti sve novosti o radu udruge. Isto tako potrudit ćemo se objasniti sve naše dosadašnje projekte i njihovu namjenu. Do sada smo uspješno završili 6 projekata koji uvelike mogu pomoći drugim udrugama u njihovom radu...
Više o svemu u buduće na blog.digit.hr.
Zapisnici i odluke s godišnje skupštine i skupštine upravnog odbora
Zapisnike i odluke s godišnje skupštine i skupštine upravnog odbora možete preuzeti u sekciji dokumenti
Godišnja skupština i skupština upravnog odbora
U srijedu, dana 31.12.2014 održat će se godišnja skupština udruge s početkom u 12,00 sati, nakon toga pripremili smo malu zakusku za sve prisutne članove i prijatelje udruge. Isto tako nakon svega održat će se i kratka skupština upravnog odbora kako bi donijeli zaključke i smjernice za 2014 godinu.
U 2015 godini Udruga Digit seli u "oblake", svi tečajevi održavat će se u suradnji sa srednjim i osnovnim školama u njihovim učionicama. Projekt "informatička učionica 2015" zamišljena je kao putujuća učionica čime ćemo se informatička edukacija približiti građanima u naseljima u kojima će se tečajevi održavati. Više o projektu možete pročitati u brošuri!
Poštovani članovi ovim putem Vas obavještavamo da smo zbog visokih cijena najma i režijskih nameta otkazali prostor u Utrinama na adresi Balotin prilaz 4. Trenutno tražimo manji i jeftiniji prostor za potrebe administracije. Kao i sve drugo s tečajevima prelazimo u Oblake. Više o svemu uskoro!
U 2014 godini „ informatičku učionicu“ završilo je ukupno 438 naših građana. U 2015 želja nam je taj broj barem poduplati pa samo se odlučili na mobilnu informatičku učionicu koju bi u suradnji s osnovnim školama održavali u učionicama škola. Za potrebe projekta potrebno nam je ukupno 10 prijenosnih računala. Vrijednost investicije iznosi 20 000 kn. Više o projektu uskoro na našim web stranicama!
Projekt "Informatička učionica" ide dalje. Iako je put bio težak bez ikakve potpore državnih i gradskih institucija i uz relativno malu naklonost medija mi smo i više nego zadovoljni. U prostorijama udruge svakodnevno se održavaju tečajevi i radionice. Kakvi su nam planovi za dalje pročitajte ovdje
Za sve ne članove udruge koji imaju potrebu za našim sustavom za evidenciju i praćenje članova a iz bilo kojeg razloga ne žele postati članom naše udruge osmisli smo i podigli sustav Scasys. Preplatom na korištenje sustava pomoći će rad udruge. Više o tome na www.scasys.eu
Godišnja skupština i skupština upravnog odbora
Dana 31.12.2013 održat će se godišnja skupština udruge s početkom u 12,00 sati, nakon toga pripremili smo malu zakusku za sve prisutne članove i prijatelje udruge. Isto tako nakon svega održat će se i kratka skupština upravnog odbora kako bi donijeli zaključke i smjernice za 2014 godinu.
Ažuriranje D.D. POS sustava za naše članove je besplatno, ostali korisnici koji nemaju ugovoreno godišnje održavanje sustava kod prodavatelja DD POS sustava zahtjev za ažuriranjem mogu ispuniti klikom ovdje: zahtjevi i prijave
Konačno je započeo s radom i naš mali Internet Caffe. Navratite na koji sat surfanja i šalicu čaja ili kave svaki radni dan od 16 sati do 18 sati. Povedite i prijatelja te zajedno prolistajte nove brojeve časopisa BUG i VIDI.
Nakon dvomjesečne ljetne stanke ponovo krećemo s besplatnim informatičkim radionicama. Predbilježbe za sve tečajeve možete napraviti svaki radni dan od 09 do 16 sati u prostorijama udruge. Raspored i vrste tečajeva biti će uskoro objavljene na našim Web stranicama.
Konačno je završen online sustav za registraciju novih članova udruge. Ovisno o vrsti članstva prijavnicu može ispuniti u Online registru. Nakon što zaprimimo i razmotrimo vašu prijavnicu daljine upute za pridruživanje našoj udruzi zaprimit ćete na vašu e-mail adresu.
Svim pridruženim članicama ( udrugama, klubovima, strankama i drugim organizacijama ) koje imaju potrebu za evidencijom svojih članova dostupan je online sustav za evidenciju i praćenje aktivnosti članova. Mogućnosti sustava možete isprobati na www.udruga.eu
Otvoreno društvo za razmjenu ideja (ODRAZI) iz Zagreba je pokrenula projekt računalne e-edukacije sa slobodnim pristupom - ITdesk.info. Uz pomoć ove stranice mogu se savladati ili utvrditi osnovne računalne vještine i znanja, a pristup objavljenom materijalu je besplatan. Više o svemu na www.itdesk.info
Projet Informatička učionica zip
Fiskalizacija u Hrvatskoj
Svim našim članovima omogućili smo nabavu fiskalnog programa. Ukoliko imate potrebu za fiskalizacijom za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju!
Projet Informatička učionica zip
Projekt "Informatička učionica"
Kompletnu dokumentaciju o našem projektu "Informatička učionica" može preuzeti klikom na ikonu. Za sva pitanja i sugestije stojimo na raspolaganju!
google adwords
Oglašavajte se putem Google AdWords programa!
Kao Google AdWords partner svim članovima Udruge osigurali smo promotivne kodove od 400 kn. Svaki član udruge može preuzeti samo jedan promotivni kod.
Pridružite nam se! Pratite nas putem Twitter-aFacebook-a
Postanite naš prijatelj i saznajte najnovije informacije o radu Udruge DigIT.