DigIT-Udruga za informatiku
Clubmanager - Sustav za evidenciju članova sportskih klubova

O sustavu

Vjerojatno najjednostavniji, a gotovo sigurno jedini sustav za evidenciju članova na hrvatskom jeziku. Sustav je prilagođen sportskim klubovima koji vode evidenciju članova i plaćanje članarine.

Sustav za evidenciju članova prvenstveno služi za zakonski pravilno i kvalitetno vođenje i praćenje članova a kako bi zadovoljio sve Vaše potrebe u dogovoru s Vama ćemo ga prilagoditi upravo onako kako Vi to želite.

Club Manager | Club Membership System
Club Manager | Club Membership System
Mogućnosti sustava

Osim vođenja i praćenja statusa članova (aktivni ili ne aktivni) sustav Vam omogućuje upload datoteka kao što su
pristupnica, kopija osobne karte, putovnice, liječničke
dokumentacije i drugih datoteka. U sustavu postoji i opcija vođenja bilješki o svakom članu te vođenje “to do” bilješki.

Isto tako Vam omogućuje ispis lista članova prema različitim i
gotovo svim kriterijima, karton svakog člana zasebno.

Dodatne mogućnosti sustava

Direktno iz sustava možete kreirati uplatnice za plaćanje članarina, kotizacija i drugih potraživanja te iste možete poslati direktno iz sustava putem webmaila-a

Kao dodatna opcija je i slanje SMS poruka direktno iz sustava, preduvjet je kreiranje korisničkog računa kod jednog od popularnih VOIP provajdera.

Club Manager | Club Membership System
Komercijalna verzija programa - Clubmanager Pro

Komercijalna verzija programa namijenjena je za potrebe sportskih i drugih klubova koji nisu članovi udruge Digit. Aplikacija je bazirana na Web platformi i moguća je instalacija na bilo koji Web hosting čime postaje sastavni dio web stranica.


Ovisno o zahtjevima klijenta aplikacija može biti dio našeg sustava putem kojeg je osigurana nadogradnja sustava, u slučaju da se aplikacija instalira na hosting klijenta svaka nadogradnja se naplaćuje prema važećem cjeniku.

Komercijalna verzija programa dostupna je i kao aplikacija na lokalnom računalu!