DigIT-Udruga za informatiku
Sustav za akreditiranje osoba - 75% popusta tijekom akcije

O sustavu

Ako ste ikada sudjelovali u organizaciji nekog događaja kao što je predavanje, konferencija, seminar ili natjecanje koje zahtjeva akreditiranje osoba koje će prisustvovati onda vjerojatno znate koliko vremena i novca se troši kako bi svaka osoba bila akreditirana na pravilan način.

Naš sustav uštedjet će Vam i vrijeme i novac. Pošaljite svojim uzvanicima pozivnicu s linkom putem kojeg se mogu, ako to naravno žele, akreditirati sami.

Sustav za akreditiranje osoba
Sustav za akreditiranje osoba
Mogućnosti

Sustav će dobiti sve podatke o svakom uzvaniku. Iste te podatke iskoristi ćete za izradu personaliziranih akreditacija.

Ako događaj nema toliku važnost dovoljno je da svaki uzvanik isprinta akreditaciju i ponese ju sa sobom na događaj. Sustav Vam omogućava i provjeru vjerodostojnosti svake akreditacije kako se jedna te ista akreditacija ne bi zlorabila.

Dodatne mogućnosti

Na zahtjev od sustava možemo napraviti aplikaciju za vaš mobilni telefon ili tablet. Nakon instalacije aplikacije sustavu ćete moći pristupiti samo jednim klikom.

Sve akreditirane osobe putem aplikacije mogu svoju akreditaciju imati na zaslonu svojeg pametnog telefona te na taj način možete uštedjeti na troškovima izrade tiskanih akreditacija.

Sustav za akreditiranje osoba
Sustav za akreditiranje osoba
Komercijalna verzija programa

Komercijalna verzija programa namijenjena je za potrebe sportskih i drugih klubova koji nisu članovi udruge Digit. Aplikacija je bazirana na Web platformi i moguća je instalacija na bilo koji Web hosting čime postaje sastavni dio web stranica.


Ovisno o zahtjevima klijenta aplikacija može biti dio našeg sustava putem kojeg je osigurana nadogradnja sustava, u slučaju da se aplikacija instalira na hosting klijenta svaka nadogradnja se naplaćuje prema važećem cjeniku.