DigIT-Udruga za informatiku
Sustav za evidenciju loko vožnje - 75% popusta tijekom akcije

O sustavu

Koliko puta ste se našli u situaciji da na kraju napornog dana ispunjavate poslovnu papirologiju pa tako i obrazac za evidenciju loko vožnje?

Ponukani takvim iskustvima razvili smo sustav za evidenciju loko vožnje kojoj možete pristupiti sa svakog uređaja koji ima pristup internetu.

Sustav za evidenciju loko vožnje
Sustav za evidenciju loko vožnje
Mogućnosti

Zamislite, sjedate u auto, logirate se u sustav putem pametnog telefona ispunite podatke ( početno stanje brojila, destinaciju i opis posla ) i stisnete spremi. Mislimo da ne može jednostavnije!

Ako ste imali troškova tijekom puta ili obračunavate dnevnicu na kraju radnog dana, sjednete za svoje računalo upišete eventualne troškove, a na kaju mjeseca odaberete razdoblje “od-do” i isprintate vaš obrazac ili jednostavno kreirate PDF i pošaljete u vaše knjigovodstvo.

Dodatne mogućnosti

Na zahtjev od sustava možemo napraviti aplikaciju za vaš mobilni telefon ili tablet. Nakon instalacije aplikacije sustavu ćete moći pristupiti samo jednim klikom.

Trenutno podržani uređaji su gotovo svi pametni telefoni i tableti s Android operativnim sustavom. Na uređajima koji koriste Windows ili Mac OS X operativni sustav dovoljno je posjetiti URL aplikacije.

Sustav za evidenciju loko vožnje
Sustav za evidenciju loko vožnje
Komercijalna verzija programa

Komercijalna verzija programa namijenjena je za potrebe svih pravnih i fizičkih osoba koji nisu članovi udruge Digit. Aplikacija je bazirana na Web platformi i moguća je instalacija na bilo koji Web hosting.


Ovisno o zahtjevima klijenta aplikacija može biti dio našeg sustava putem kojeg je osigurana nadogradnja sustava, u slučaju da se aplikacija instalira na hosting klijenta svaka nadogradnja se naplaćuje prema važećem cjeniku.